ماجراهای من و خودم!

این منم با همه ترکیباتش...

ماجراهای من و خودم!

این منم با همه ترکیباتش...

ماجراهای من و خودم!

یک عدد لوسی‌می هستم در جستجوی مهربانی :)

مستر بهم میگه تو شبیه لوسی‌می هستی!
برای همین اسمم اینه :)

+پسرکی هشت ساله،
و گل پسری پنج ساله دارم.

طبقه بندی موضوعی
کلمات کلیدی
بایگانی
پربیننده ترین مطالب

3394.

يكشنبه, ۹ آبان ۱۳۹۵، ۱۰:۰۱ ب.ظ

چقدر این خمیر یوفکا برای پیتزا خوبه آخه!

من امشب دوباره پیتزا درست کردم!

عالی میشه.

نه زحمتی،

نه دردسری،

نه نگرانی برای پختن یا خام موندن یا سوختنِ خمیری!

با قیمت فوق ایده آل!

عالیه عالی!!

امتحان کنین.



+مستر از این پیتزا بیش از پیتزای چند شب پیش خوشش اومد،

و هی گفت خوشمزه ست.

آخرش هم سیر نشد با نگاه حسرت بار به ظرف خالی نگاه کرد.

چقدر ما خانمها عقده ی چنین تعریفهایی رو داریم آخه! :دی

انقدر من ذوق کردم!

هنوزم لذت تعریفهاش تو وجودم هست...

:)

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۸/۰۹
لوسی می

نظرات  (۱۵)

خمیر یوفکا رو چندتا روی هم میذارید برای پیتزا؟ آخه خیلی نازکه من فقط برای سمبوسه استفاده کردم اونم در فر بدون زحمت و مضراتِ سرخ کردن که عالی میشه
من پیتزا رو با نان آماده پیتزا درست کردم همیشه
پاسخ:
آره چند لایه میذارم. سری قبل سه تا گذاشتم، این دفعه چهارتا! البته باید بینشون رو هم چرب کرد که من با روغن مایه ی پیتزا که درست کرده بودم چربش کردم که طعمش یکدست باشه.خوبیش اینه که پاره هم بشه مهم نیست! :)) یکی از خمیرهای یوفکام خشک شده بود و تیکه تیکه! اونو وسط گذاشتم :))
در حالی که اگر سمبوسه و بورک و اینها باشه دیگه با خمیر تیکه شده نمیشه درستش کرد.
منم قبلا با خمیرهای آماده درست میکردم اما هیچوقت طعمش به دلم نمی نشست، یه بارم خودم خمیر درست کردم که بازم ضخامتش باب میلم نشد و هی نگران بودم وسطش نپزه و زیرش بسوزه!
اما این چهار لایه خوب بود، من مایه ی کمی هم روش ریختم که همه ش نشه مواد پیتزا. هرچی لایه ها بیشتر بشن ضخامت نون بیشتر میشه و مواد رو میشه متناسب باهاش بیشتر کرد. البته بیشتر کاپ پیتزا درست میکنن با یوفکا، اما خب من تو قالب کیک پیتزا کامل درست کردم چون قالبهای کاپ رو نداشتم و خوب بود یعنی ما که خیلی پسندیدیم! حالا سلیقه ها فرق میکنه.
نوش جونتون
ان شاالله دائم از این لذات داشته باشید...
من که مدت هاست میخوام پیتزا درست کنم چون حال خمیر درست کردن ندارم بیخیال میشم.
پاسخ:
سلامت باشی همچنین شما.
آره برای همین منم درست نمیکردم. اما از وقتی یوفکا رو کشف کردم یه هفته نشده دوبار پیتزا درستیدم! :))
خمیر یوفکا خیلی نازکه که
چه طوری میشه به عنوان خمیر پیتزا استفاده کرد؟ چند لایه میگذارید؟
پاسخ:
آره من این دفعه چهار لایه گذاشتم، دفعه ی قبل سه لایه.
البته باید بینشون رو هم چرب کرد که من با روغن مایه ی پیتزا که درست کرده بودم و طعم دار بود چربش کردم که طعمش یکدست باشه
و مواد روش رو هم باید خیلی کمتر ریخت دیگه! چون قطر نونش خیلی نازکه.
هرچی لایه ها رو بیشتر بذاری مواد رو هم میتونی بیشتر کنی.
البته بیشتر کاپ پیتزا درست میکنن با یوفکا، اما خب من تو قالب کیک پیتزا کامل درست کردم چون قالبهای کاپ رو نداشتم.
۰۹ آبان ۹۵ ، ۲۲:۵۳ مهراد فروتن
می بینم که تبلیغ خمیر پیتزا می کنید 
:))))
چشم بیان روشن 

پاسخ:
:))
البته ما بازار خمیرهای پیتزا رو کساد میکنیم و تبلیغ یوفکا میکنیم.. :))
۰۹ آبان ۹۵ ، ۲۳:۳۷ مامان محمدمهدی
باید از مامان بپرسم با چه خمیری واسمون میدرسته:)
پاسخ:
آری بپرس و با ما به اشتراک بگذار.
۱۰ آبان ۹۵ ، ۰۹:۲۶ فیشـ ـنویس
خدایا شکرت به خاطر همسری عالی که به من دادی و اهل زندگی است. دستپختشم که حرف نداره :)
پاسخ:
الحمدلله.
حتما این رو به همسرتون هم بگین. همینطوری :)
به دفعات :)
یک توضیح مختصری میدادید کاش خمیر یوفکا رو چند لایه میذارید؟ اخه یک لایه فک نکنم اصن بشه برش های پیتزا رو دست گرفت درسته؟چون خیلی نازک میشه.بعد هم این که تو فر میذارید یا مایکرو و چند دقیقه میذارید؟
پاسخ:
آره آره. دفعه ی قبل سه لایه گذاشتم این دفعه چهارلایه. هرچی لایه ها بیشتر باشن قطر نون بیشتر میشه و میشه مواد بیشتری روش ریخت. البته باید بینشون رو هم چرب کرد که من با روغن مایه ی پیتزا که درست کرده بودم چربش کردم که طعمش یکدست باشه.
تو فر میذارم در حدی که پنیر پیتزای روش آب بشه. البته من همه ی مواد رو این دفعه پخته بودم! قبلا به جز گوشت تقریبا همه چیز رو خام میچیدم روش که تو فر بپزه. مثل قارچ و گوجه فرنگی و فلفل رو خام میذاشتم.این بار چون باید مایه ای که روی خمیر یوفکا میریزیم تا حد امکان خشک باشه و آب نده، همه شو تو تابه پختم و گذاشتم تا حد ماکزیمم آبش تبخیر بشه بعد که سرد شد (باید سرد باشه) ریختم رو خمیرها و گذاشتم تو فر. در نتیجه فقط پنیرپیتزاش بود که خام بود. بعد از اون گریل میکنم که قدری طلایی بشه. یه ربع بیست دقیقه بیشتر نیست! هی چک میکنم. درجه ای که من گذاشتم بین 180 و 200 بود تقریبا. چون چک میکردم درجه ش زیاد مهم نبود. البته بیشتر کاپ پیتزا درست میکنن با یوفکا، اما خب من تو قابل کیک پیتزا کامل درست کردم چون قالبهای کاپ رو نداشتم.
۱۰ آبان ۹۵ ، ۱۵:۳۰ فاطمه غلامی
منم پیتزا دوست :)
پاسخ:
عزیزممم :*
من تا حالا پیتزا درست نکردم :|
پاسخ:
:)
ان شالله به زودی.
همه اش بقیه درست کردن و من خوردم!
خیلی زشته، نه؟!
پاسخ:
نه! چرا زشت باشه؟ اتفاقا خوش به حال شما.
ما کسی رو نداریم که برامون درست کنه بخوریم! ناچار خودمون درست میکنیم :)
ممنون از توضیحات کاملتون
پاسخ:
قربون شما.
روغن مایه پیتزا چیه؟
پاسخ:
روغنِ مایه ی پیتزا.
مواد رو با روغن سرخ کردم دیگه. اون روغنی که بعد از برداشتن مواد ته تابه موند رو میگم.
البته خیلی کم بود و فقط باید خمیر چرب بشه که خشک نباشه نه اینکه کاملا روغن مالی بشه.
۱۱ آبان ۹۵ ، ۰۹:۱۷ مهراد فروتن
من فکر کردم یوفکا اسم یه برنده، اشتباه کردم؟
پاسخ:
:)
اسمش خمیر یوفکاست. مثل خمیرپیتزا مثلا. و برندهای مختلف تولیدش میکنند.
این خمیر، خمیر پیتزا نیست و بیشتر برای تهیه ی سمبوسه و بورک ازش استفاده میشه.
آقا انقد تعریف کردی شما ،ما درست کردیم
البته شما باتجربه تری
خوشمزه شد ولی هی لایه هاش از هم جدا میشد چرا!؟ روغن هم زدم لا به لاش
پاسخ:
واقعا؟؟ خوب بود؟ دوست داشتین؟
اره لایه ی زیرین پیتزای من هم خیلی دوست داشت جدا بشه اما بقیه لایه ها نه.
وقتی چرب میکنی به هم می چسبن.نمیدونم چرا اینطوری شده.
بلی، خوب بود
شاید باید بیشتر چرب میکردم
تشکر از به اشتراک گذاشتن تجارب
پاسخ:
خب الحمدلله که شما هم پسندیدین. آره شاید.
قربون شما. ممنون که از تجربه م استقبال کردین و بهم خبر دادین :) خوشحال شدم. :)
برای من یکی از جنبه های مهم خوشمزگی پیتزا تناسب خمیر و موادشه.
که با یوفکا به راحت ترین روش میشه تنظیمش کرد.