ماجراهای من و خودم!

این منم با همه ترکیباتش...

ماجراهای من و خودم!

این منم با همه ترکیباتش...

ماجراهای من و خودم!

یک عدد لوسی‌می هستم در جستجوی مهربانی :)

مستر بهم میگه تو شبیه لوسی‌می هستی!
برای همین اسمم اینه :)

+پسرکی هشت ساله،
و گل پسری پنج ساله دارم.

طبقه بندی موضوعی
کلمات کلیدی
بایگانی
پربیننده ترین مطالب

این ملخا چی چی اِس خریدی؟!

سه شنبه, ۱۶ مرداد ۱۳۹۷، ۰۲:۱۳ ب.ظ

و امروز میگو رو با موفقیت به سبد غذایی خانواده افزودممممم^_^



+اولین باره خودم میگو می پزم! دفعات قبل میگو آماده می خریدیم که فقط سرخ کردن لازم داشت و خب خوشمزه هم نبود. الان سه ماهه این میگوها رو خریدم جرئت نکردم وارد مرحله ی پخت بشم. امروز در نهایت سردرگمی برای اینکه "چی بپزم" میگو رو آوردم وسط و الحمدلله بچه ها خیلی استقبال کردن و چیزی برای خودم نموند! ^_^


+عنوان: قصه های مجید رو یادتونه؟ ^_^ ممنون از دوست عزیزی که این جمله رو برام کامنت کرد :)

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۰۵/۱۶
لوسی می

نظرات  (۴۱)

نخاشون رو دربیار :
پاسخ:
پاک شده خریدم :)
ته چین میگو عالیه
اگه بلد نیستی دستور تهیه کامل بدم :) من خودم میگو رو تو این حالت بیشترتر دوست دارم
البته من کلا عاشق میگو هستما :)) 
پاسخ:
میگو و ماهی از اون غذاهایی ان که واااقعا مدل طبخشون مهم و اثرگذاره.
بله بدین استقبال میکنم. خوشمزه باشه هااا! بچه ها فراری نشن:دی
۱۶ مرداد ۹۷ ، ۱۴:۱۸ آقای مُرَّدَد
اتفاقا من هر وقت میگو میبینم یاد همون داستان میفتم
پاسخ:
آرهههه منم. فوق العاده بود اون سریال.
بار بعدی پاک نشده بگیر
خیلی تجربه ی خوبیه پاک کردنش :)
پاسخ:
برای مستر؟
۱۶ مرداد ۹۷ ، ۱۴:۲۲ آقای مُرَّدَد
ما ولی هرگز قسمت نشده بریم سراغ میگو. هربار از فروشگاه یا بازار که رد میشیم نگاه میکنیم و یه نگاه به هم میندازیم و میگیم دفعه بعد . الان پنج شش ساله میخوایم دفعه ی بعد میگو رو امتحان کنیم
پاسخ:
ما هم همینطور بودیم. دفعه ی قبل تخفیف عالی داشت دل رو زدیم به دریا! تخفیف رو غنیمت شمردیم :))
نوش جووووننتون
میگو اگر تازه باشه ؛ هیچ بوی بدی نداره و بدون هیچ ادویه خاصی و حتی سوخاری شدن ، با نهایت دو دقیقه تفت دادن میشه خورد...
کلی هم غذا میشه باهاش درست کرد
میتونی سیب زمینی مکعبی سرخ کنی با پیاز داغ ،قارچ سرخ شده و میگو سرخ شده ، همه رو بریزی تو یه ظرف قاطی کنی ، بچه ها عاشقش میشن... 

پاسخ:
میگوی تازه از کجا؟ ما هزار کیلومتر فاصله داریم غالبا اینجا منجمدشو میفروشن.
یعنی عاشقتم که همیشه یه دستور آنلاین تو آستینت داری:))
ممنون امتحانش میکنم.
حالا خانم دکتر این که میگن ترکیب تخم مرغ و پودر سوخاری خیلی بده راست میگن؟
خب ابتدا یه روزی که ماهیچه یا مرغ پختی :دی آب ماهیچه و یا مرغ رو نگه میداری اگه نه از این عصاره‌های گوشت و یا مرغ میخری
میگوی پاک شده رو میریزی توی آب یا عصاره مرغ یا گوشت در حال جوش سر سه دقیقه در میاری و گرنه وحشتناک سفت و غیرقابل خوردن میشه خودم دفعه اول این توصیه رو جدی نگرفتم با گلوله هم میزدی گلوله نمیرفت توی میگوها :| :))
بعد بسته به میزان میگوهات هویج رنده میکنی من خودم معمولا برای نیم کیلو میگو دو تا هویج رنده میکنم :دی
بعد ماست + زعفران + هویج و نصف میگو رو قاطی میکنی بعد کف قابلمه روغن میریزی میذاری داغ بشه بعد اون ترکیب ماست اینا رو میریزی بعد بقیه میگوها رو میریزی البته چون برای بچه کوچک درست میکنی شاید بهتر باشه همه میگو رو با ماست و هویج و زعفران قاطی کنی مزه اش بهتر میشه
بعدم برنج رو میریزی و میذاری دم بکشه :)
تخم مرغم نداره ابدا :دی من یه سری گفتم ته چین باید تخم مرغ داشته باشه معنی نداره که :)) نگم برات چی شد :دی قیافه اش ترسناک بود :|
پاسخ:
خیییلی ممنونم ^_^
آب مرغ و ماهیچه خالص؟ آخه من کلی چیز میز تو مرغ و ماهیچه م میریزم.
بخش گلوله ش عالی بود، گویا اسلحه نگه میدارین تو خونه :))
اول برنج بریزم یه کم، بعد این ترکیبو؟ یا این ترکیب قراره ته دیگش باشه؟
آخه ته چین مرغ لایه لایه برنج و مواد داره‌. اینم اونطوریه؟
:) بله نخاش رو دربیار بهش نشون بده
پاسخ:
نخ نیست! رگه! :/
جدی؟ من فک کردم نخه!
پاسخ:
نه رگه. خون داره توش. خون میگو آبیه. :)

+صاحبنظران میگن رگ نیست!
۱۶ مرداد ۹۷ ، ۱۴:۳۷ آقای مُرَّدَد
فکر کنم منظور مرتضا نخاعه....  آخه هنوز نزدیکای زانو رسیدن نخاعُ نخوندن :D
پاسخ:
@مرتضا د
۱۶ مرداد ۹۷ ، ۱۴:۳۷ مردی بنام شقایق ...
سلام

میگو فقط میگویی که همون لحظه صیاد از قایقش میاره پایین :)))) نه این یخ زده های فروشگاهی!

خداروشکر این چند سالی که قشم زیاد میرفتم و میومدم مدام میگرفتیم و همونجا هم خانومای بومی بودن با سرعت نور پاک میکردن و میشستن و تحویل میدادن 
واقعا درجه یک

طبیعی
خوش طعم
درشت
سالم
تازه

واقعا میگوی خلیج یه چیز دیگس *_*
پاسخ:
وااای دلم خواست. اینجا کلا میگوها منجمده. :(
خواهش میکنم عزیزم
نه الزاما خالص نه من همه جوره رو امتحان کردم اتفاقا قاطی دارش بیشتر بو و مزه بدشو میگیره
:)) لو رفتیم :دی
من که برنج رو نمیریزم و توی دستورشم ننوشته بود گمونم برای پخت بهتر میگو میریزنش ته قابلمه :)
نه لایه لایه نیست میگوها رو اول میریزی روش برنج رو میریزی :)
پاسخ:
عجب جالب ^_^
ممنون خیلی خیلی. حتما امتحان میکنم :)
خوب باید بگم که اون رگ دستگاه گوارششه
بعدم گردش خونش بازه اصن انچنان رگی نداره
+نخاعم اصن نداره,طناب عصبی داره🙄
😶
پاسخ:
عجب! ممنون از توضیحات. :)
+اینو دیگه میدونستیم خدایی :دی
انقدر تعریف نکنید.دلم خواست.
به میگو حساسیت دارم.
پاسخ:
ای بابا :( 
شرمنده :(
اون قسمت پشت میگو که حتما باید پاک بشه بخشی از سیستم گوارشش هست. بخش دفع میگو
برا همین حتما باید درآورده بشه چون آلودگی زیادی داره
پاسخ:
الان یه دوست ناشناس ما را آموخت ^_^
ممنون از توضیحت:)
۱۶ مرداد ۹۷ ، ۱۵:۳۰ مــحــدثــه ...
نوش جان.
من اصلا از میگو خوشم نمیاد مگر این که تو قلیه باشه.عاشق قله میگو هستم البته اگه دستپخت مامانم باشه :دی
پاسخ:
اصلا نشنیده بودم قلیه میگو!
مامانت سفارش قبول میکنن؟ :دی
۱۶ مرداد ۹۷ ، ۱۵:۳۸ وحید محمدی
سلام 
دنبال شدید .  لطفا دنبال کنید . ممنون
وبلاگ  گلاسری
http://glossary.blog.ir


پاسخ:
سلام.
سلام مجدد :)))
اطلاعی راجع به ترکیب تخم مرغ و پودر سوخاری ندارم... 
پاسخ:
با سلام و سپاس :))
چون که میگو گرونه 
بعد همه فک میکنن باید خالی خالی خورده شه یا همین جوری سوخاری بشه ، از خریدنش صرف نظر میکنن... اونجوری سیرشون نمیکنه ... 
ولی اگر این شکلی که من گفتم ؛ حجم میگیره و اگر یک کیلو میگو مثلا خوراک ۴ نفر بوده خالیش، الان خوراک ۱۰ نفر میشه... 
چون به ازای هر نفر ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرمش کنار باقی مخلفات کفایت میکنه 
یا اگر خورشت قلیه بشه مثلا و با برنج میل بشه 😍😍 
اونوقت دیگه از نظر هزینه هم معادل همون غذاهای معمولی میشه که استفاده میشه... 
کلا هم میگو رو بیشتر از دو سه دقیقه نپز یا سرخ نکن ، چون سفت میشه... با حرارت بالا هم باید این کار رو بکنی ، چون آب میندازه اگر حرارت کم باشع...
برا مزه دار کردنشم همون حین سرخ کردن فلفل بزن ، به نظرم دیگه چیزی نیاز ندارع ! اخر اخرم نمک بزن و یه کم آبلیمو و سرو کن... 
پاسخ:
قشننننگ یه زندگی عیالواری رو میتونی بچرخونیا :))
آفرین ^_^
ما امروز پلو میگو داشتیم اتفاقا😊
میگو رو مثل مایه ماکارونی آماده می کنی( پیاز تفت میدی، زردچوبه، میگو ، نمک ، فلفل قرمز اضافه می  کنی ، تفت میدی، رب اضافه میکنی، حسابی سرخ می کنی، یه کم آب میریزی که سسی بشه) می ذاری لای برنج آبکش شده می ذاری دم بکشه. اگه برنجت محلی و خوش عطر باشه و گذاشته باشی یه کم نرم بشه معرکه میشه.
من پستای آشپزی دوست دارم:)
پاسخ:
به به خیلی ممنون ^_^
بخش‌هایی از این نظر که با * مشخص شده، توسط مدیر سایت حذف شده است
سلام و ممنونم بابت همه چیزایی که ازتون یاد میگیرم
** ****
*** **** * ***** ****
**** ** ** ** ** *****
پاسخ:
سلام.
به نظرم ادبیاتتون مناسب نبود.
۱۶ مرداد ۹۷ ، ۲۰:۳۸ پریسا سادات ..
ایشالا که خوش مزه بوده :))))
نوش
پاسخ:
جاتون سبز ^_^
یه پا اصفهونیم واس خودم  😂😂😂
پاسخ:
والا! :))
سلام:)
من یه بار درست کردم جمع شد,گرد شد:/
ولی اگه تلخ نشه خوشمزس😋
پاسخ:
آره دیگه جمع میشه. مگه ممکنه تلخ بشه؟
۱۶ مرداد ۹۷ ، ۲۳:۲۱ مــحــدثــه ...
جدی؟ نگم برات چقدر خوشمزه‌هست،قلیه میگو حتی از قلیه ماهی هم خوشمزه‌تره،البته به نظر خودم :دی
سفارش چیه،اصلا پاشین بیاین خونمون هم بهمون صفا و سعادت بدین هم دورهمی یه قلیه‌میگو مامان‌پز بزنیم بر بدن کیف دنیا رو ببریم :دی

پاسخ:
راستش من قلیه ماهی هم نخوردم:دی
اینطوری که گفتی دیگه واجب شد بیایم یه زحمت اساسی بهتون بدیم  ^_^
الان که دارم فکر و عمل میکنم هر چه قدرم فسفر داشته باشه,اصن نمی ارزه به پاک کردنش😅😁
پاسخ:
عمل؟ مشغول پاک کردن هستین؟
تمیزشو بخرین خب!
اصفهانیا رو دوست دارم ولی میگو نه!!!!
پاسخ:
چه ارتباطی بینشون هست؟
۱۷ مرداد ۹۷ ، ۰۰:۴۷ بانوی مومن
از این موجود متنفرم به معنای واقعی کلمه:|
پاسخ:
عه! چرا؟ فسفر داره که..
اره دیگه اون رگاشو در نیاری تلخ میشه🙄ماهم خسته ایم یه بار در نیاوردیم🙄

+اره داشتم رگاشو در میاوردم😁
پاسخ:
عجب :) من پاک شده میخرم.

+عجب تر:دی
بین اصفهانیا و میگو؟
عنوان اصفهانی بود کنجکاو شدم ببینم پست رو در صورتی که اگه میگو تو عنوان بود زیاد برام جالب نبود خوندن پست :))))
پاسخ:
آها. دیگه فلسفه ی عنوان رو هم توضیح دادم :)۹
فک کنم دیگه هر چه قدرم پاک شده باشه اون رگش باز هست ؟
پاسخ:
نه دیگه نیست. یا شایدم من ندیدم!
شرمنده
واقعا منظور بدی نداشتم 
نمی دونم چرا فکر کردین بد صحبت کردم شاید به علت اشتباه تایپی که توش سابقه طولانی دارم چیزی رو اشتباهی نوشتم شاید هم متظورم رو اشتباه رسوندم
در هر صورت ازتون عذر می خوام
پاسخ:
سلام. فقط لفظ مناسبی انتخاب نکردین. وگرنه تلنگرتون به جا بود و ممنونم.
خوب اگه از این یخ زده های پاک شده خریدید,اون رگ پشتی سیاهشو در نمیارن دیگه,باید پاک کنید,خیلیم کار سختیه,چون تک تک باید انجام بدید,ولی با اینکه سخته اخرش خوشمزه میشه:)
اینم که باید در بیاریدشون چون حرامه خوردنش
پاسخ:
من که تمیز می دیدمشون! رگ سیاهم نداشت تلخم نشد. والا!
اون قسمت پشتیشو باید ببرید و درارید,این تلخ شدنرم فقط من میگفتم تلخه بقیه نمیگفتن🙄
ولی اگه باشه ماهم همین جوری بگیریم,خیلی کار سختیه در اوردنشون:))
پاسخ:
والا چی بگم شما اینطوری میگی شک کردم! حالا دارم هنوز ازش. ببینم میگم بهتون.
سلااام(:
به به نوش جونتون
تو خونه ما طرفدارای میگو نصف نصف هستن 
من و دخترم با عشق می خوریم باباشون و پسرک با زور خخخخ 
من همه مدلش رو درست می کنم و دوست دارم اما همینجوری سوخاری و خالی خالیشو بیشترتر دوست دارم. 
پاسخ:
سلام. سلامت باشی.
آره منم خالیشو دوست دارم اما نه در مقایسه با مدلهای دیگه چون مدل دیگه ای تجربه نکردم هنوز :دی
یه چیز جالبی که هست اینکه به جز شهرهای جنوبی همه شهرها میگو رو پاک شده میخرن
میگو روش پخت های خیلی متنوعی داره سوخاریشو هم امتحان کن
نوش جانتون
پاسخ:
خب جنوبیا حرفه ای ان خودشون.
آره منم سوخاریشو دوست داشتم. 
سلامت باشین.
سلام
زرشک پلو با میگو سوخاری رو من خیییلی دوست دارم.
پاسخ:
سلام. حتما امتحان میکنم. :)
۱۹ مرداد ۹۷ ، ۱۵:۳۴ مامان محمدمهدی
من ٥ شنبه ظهرها برای بچه ها میگو درست میکنم
خیلی دوس دارن مخصوصا م م
ازین اماده ها هم میخرم که نوشتن پاک شده ولی با اینحال میبینم که همشون رگ های سیاه رو دارن و خودم مجبور میشم پاک کنم

پاسخ:
روش طبخ بگو جانم. آفرین که هر هفته :) عالیه.
ای بابا من که ندیدم! :/
سلام مزش چطوره؟
پاسخ:
سلام. عالی.
۱۹ مرداد ۹۷ ، ۱۷:۴۷ مامان محمدمهدی
من خیلی ساده ست روش پختم
یه عدد تخممرغ رو میزنم داخل یه کاسه کل میگوهای مدنظرو میریزم توش و قاطی پاتی
بعد دونه دونه میگوهای تخم مرغی رو آغشته میکنم به پودر میگو سوخاری تردک که بنظرم خوشمزه ترینه در بازار( البته روزایی که حسش نیست پودرو میریزم تو کاسه میگو و تخم مرغ )بعد تو ماهی تابه با روغن زیاد داغ در شعله متوسط رو به بالا میگوهارو میریزم در ٥ دقیه میپزه و خیلی خوشمزه
از بس که بچه ها دوست دارن و پختش راحته کار هر ظهر پنجشنبه مونه
پاسخ:
آفرین. البته روش منم تقریبا همین بود و با پودر پانکو درست کردم. اونم امتحان کن. ^_^
۳۰ مرداد ۹۷ ، ۲۱:۱۱ مــحــدثــه ...
عزیییییزدلم پس حتمااااااااا تشریف بیار،زحمت که نیست اصلا،رحمته^__^
پاسخ:
قربون مهربونیت ^_^