پاسخ:
ای خواهر جان! ما هنوز تو خامه ش موندیم! مثل آهو تو گُل! :)) کیک که همیشه تو خونه هست! این بار میخوام خامه فرم گرفته ی لوسی ساز درست کنم که نشده هنوز! :((
منم جات بودم ادامه میدادم این پروسه رو تاااااا بلخره یاد بگیرم
درضمن کامنت قبل خصوصی بود یادم رفت تیک رو بزنم.
;-)
پاسخ:
آره.. بالاخره یادمیگیرم :)
برای خصوصی نوشت هم فکر میکنم هردو جمله درست باشه. آره جمله ی شما هم به نظرم درست میاد و شاید اغلب به همون معنی استفاده ش میکنن! اما من به معنی خودم نوشتم :)
ان شاء الله که عملیات موفقیت آمیز باشه :) اما اگه خدای نکرده پروژه با شکست مواجه شد با خامه مایع شده میشه دوتاکار انجام داد میشه تبدیلش کرد به «پلمبیر» (که البته دنگ و فنگ داره درست کردنش و ومواد دیگه لازم داره) میشه باهاش «کیک بستنی» درست کرد میشه باهاش خود «بستنی» رو درست کرد و یا میشه به جای ریختن بستنی در «ژله بستنی» این خامه هه رو ریخت و در نهایت میشه گذاشتش فریزر به جای خامه صبحانه مصرف کرد
پاسخ:
مرسی از همه ی توصیه های کاملا کاربردیت. خیلی مرسی :) من واقعا مونده بودم با خامه ی قبلیم چه کار کنم! کاملا کاربردی بود.. این یکی بد نشد خوبه که به نظرم! باید کیک تزیین کنم ببینم وامیسته یا نه!
خامه؟!
میخوای کیک درست کنی؟!
منم میخوام ^___^