ماجراهای من و خودم!

این منم با همه ترکیباتش...

ماجراهای من و خودم!

این منم با همه ترکیباتش...

ماجراهای من و خودم!

یک عدد لوسی‌می هستم در جستجوی مهربانی :)

مستر بهم میگه تو شبیه لوسی‌می هستی!
برای همین اسمم اینه :)

+پسرکی هشت ساله،
و گل پسری پنج ساله دارم.

طبقه بندی موضوعی
کلمات کلیدی
بایگانی
پربیننده ترین مطالب

2009.

يكشنبه, ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۵، ۰۳:۴۱ ب.ظ

خوشبختی یعنی اینکه وقتی برای خرید میری بیرون

یهو چشمت به اسفناج سبز و تازه بیفته..



+در نتیجه ناهار ظهرت از کتلت به بورانی اسفناج تغییر ماهیت بده..

وااااای که چه لذذذذتی..:)

+برای اولین بار بود که شخصاً بورانی اسفناج پختم! :)

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۲/۱۲
لوسی می

نظرات  (۸)

چقدر هم سخت بود بورانی اسفناج :/

اسفناج رو میپزی میریزی تو ماست دیگه :)

هر چی حساب میکنم میبینم بورانی غذا محسوب نمیشه ، فوقش چاشنی باشه :|
پاسخ:
:)))
آره خیلی :))
هرچیزی اولین بارش سخته! قبول کن حتی اگر بورانی اسفناج باشه :))
البته ما ماست رو میریزیم رو اسفناج، اسفناج رو نمی ریزیم تو ماست!
برای رهرو جان هم همینو گفتم که برای ما هم ناهار محسوب نمیشه،
اما اگر مثل من ندید پدید باشین و مدتهااااا باشه که بورانی اسفناج نخوردین چرا میشه!
البته من با نون خوردم! کاملا جایگزین ناهار بود اونم دو بسته اسفناج که باورم نمیشد همه ش رو خودم تنها خورده باشم! :)
مگخ بورانی رو میشه جایگزین ناهار کرد؟ آدم سیر نمیشه که! :)
مگه این که بورانی شما یه چیز متفاوت باشه با بورانی ما!
 اونم جایگزین کتلت :))

راستی پیشنهاد میکنم دفعه بعد به جای تیرامیسو «پان اسپانیا» درست کنید خیلی خوش مزه تر و بهتر از تیرامیسو هست
پاسخ:
اتفاقا آبجی خانم هم همینو گفتن! نه واقعا ما تا به حال به عنوان ناهار نخوردیم
اما اگر مثل من ندید پدید باشین و مدتهااااا باشه که بورانی اسفناج نخوردین چرا میشه!
البته من با نون خوردم! کاملا جایگزین ناهار بود اونم دو بسته اسفناج که باورم نمیشد همه ش رو خودم تنها خورده باشم! :)


+مرسی :) باشه حتما.. منتظر خبرهای ما باشین :دی
۱۲ ارديبهشت ۹۵ ، ۱۹:۳۹ خانم الفــــ
به به...
دوستی دارم که اینجور وقتها میگه : تقبل الله. :)
پاسخ:
خب در جواب هم احتمالا باید گفت آمین :)
چه چیزا که شما نمی پزید؟!
چی هست حالا :|
پاسخ:
:)
اسفناج دیگه! :))
نرگسی هم بد نیست آهن اسفناج هم هدر نمیره مثل بورانی :)
یه دوستانم به اسفنجاش رب انار میزد بسیار هم گویا لذیذ میشد
برای دفه های بعد :)
پاسخ:
این هدر رفتی که میگی مربوط به ماستشه؟
میگن اونقدرها اثرگذار نیست. و تازه بهتره با ماست خورده بشه
این دکترها هم با خودشون درگیرن! :))
رب انار رو اصلا نشنیده بودم.. انشالله دفعه های بعدی خوشبختی :)
چه تعریف جالبی از خوشبختی!  :)

رهرو جان هم پیشنهاد منو تکرار کرد، پس من تیرامیسو رو امتحان نمیکنم:دی
پاسخ:
:)
فقط منتظر بودی یه بهانه ای پیدا بشه از درست کردن تیرامیسو فرار کنیا! من که میدونم! :))
۱۳ ارديبهشت ۹۵ ، ۱۰:۰۱ مامان محمدمهدی
حالا ما اسفناج پخته رو با تخم مرغ درست میکنیم و خیلی خوشمزه میشه و کاملا ی وعده غذایی محسوب میشه
پاسخ:
نرگسی؟
آره منم شنیدم! اما تا به حال امتحان نکردم.
گفتم که همین بارم اولین بارم بود که درست کردم!
ولی امتحان میکنم به زودی.
کلسیم مانع جذب آهن
برای گوشت این جور و همین طور بقیه غذاهایی که به خاطر آهنش مصرف میشه
اسفناج هم تو بعضی مناطق این قدری بهش کود نیتراته میزنن(واسه سبز تر شدنش) که بیشتر ضرر تا سود اینو گفتم که ناراحت نباشید ازین که مدت ها بوده بورانی نخوردید ;)
پاسخ:
متوجه شدم منظورت اینه. برای همین اینو گفتم که اینطور نیست که کلسیم مانع جذب آهن باشه.
میدونی اثربخشترین داروی طبیعی برای رفع کم خونی چیه؟
اینکه گوشت رو تو شیر بپزی و بخوری. :)
معجزه میکنه. اما ترکیب آهن و کلسیمه به تمام معنا.
برای اسفناج هم میگن بهتره با ماست خورده بشه.
این تئوری کلسیم مانع جذب آهن یه مدت اومده بود بعدم سریع منسوخ شد! :|