3333.
امروز میوه پزون داشتم!
همسایه برامون هلوی انجیری آورده بود
و ما هیچکدوممون دوست نداشتیم،
بالاخره امروز تصمیم گرفتم لواشکش کنم.
البته لواشک ما ترکیب پر ملاتی داره،
هرچی میوه ی مهجور مانده در یخچال بود
ریختم تو قابلمه!
+تجربه نوشت: اگر میخواین لواشک درست کنین، قبل از طبخ میوه ها رو حتما پوست بکنین و دونه هاشم جدا کنین.
پیش از این من میوه ها رو فقط میشستم، مینداختم تو قابلمه تا بپزه و بعد از صافی رد میکردم که مثلا کمتر اسراف بشه،
اما این کار چنان خستگی وحشتناکی از تهیه ی لواشک در آدم ایجاد میکنه که اصلا دیگه رغبتی به ادامه ی فعالیت باقی نمی مونه.
حتی سابقه داشته که من حتی مواد رو از صافی رد کردم اما بعد چنان خسته شدم که موادم تو یخچال موند و موند و آخرش هم کپک زد :(
اما از وقتی که فقط گوشت میوه ها رو می پزم، بلافاصله بعدش با گوشتکوب برقی میزنم، و بعد آماده ی پخش کردن روی صفحاتِ هدفه!
این سومین باریه که امسال لواشک درست کردم. در حالی که سالهای قبل فقط یک بار بود و بس!
نوش جون