ماجراهای من و خودم!

این منم با همه ترکیباتش...

ماجراهای من و خودم!

این منم با همه ترکیباتش...

ماجراهای من و خودم!

یک عدد لوسی‌می هستم در جستجوی مهربانی :)

مستر بهم میگه تو شبیه لوسی‌می هستی!
برای همین اسمم اینه :)

+پسرکی هشت ساله،
و گل پسری پنج ساله دارم.

طبقه بندی موضوعی
کلمات کلیدی
بایگانی
پربیننده ترین مطالب

3333.

سه شنبه, ۱۳ مهر ۱۳۹۵، ۰۳:۵۴ ب.ظ

امروز میوه پزون داشتم!

همسایه برامون هلوی انجیری آورده بود

و ما هیچکدوممون دوست نداشتیم،

بالاخره امروز تصمیم گرفتم لواشکش کنم.

البته لواشک ما ترکیب پر ملاتی داره،

هرچی میوه ی مهجور مانده در یخچال بود

ریختم تو قابلمه!



+تجربه نوشت: اگر میخواین لواشک درست کنین، قبل از طبخ میوه ها رو حتما پوست بکنین و دونه هاشم جدا کنین.

پیش از این من میوه ها رو فقط میشستم، مینداختم تو قابلمه تا بپزه و بعد از صافی رد میکردم که مثلا کمتر اسراف بشه،

اما این کار چنان خستگی وحشتناکی از تهیه ی لواشک در آدم ایجاد میکنه که اصلا دیگه رغبتی به ادامه ی فعالیت باقی نمی مونه.

حتی سابقه داشته که من حتی مواد رو از صافی رد کردم اما بعد چنان خسته شدم که موادم تو یخچال موند و موند و آخرش هم کپک زد :(

اما از وقتی که فقط گوشت میوه ها رو می پزم، بلافاصله بعدش با گوشتکوب برقی میزنم، و بعد آماده ی پخش کردن روی صفحاتِ هدفه!

این سومین باریه که امسال لواشک درست کردم. در حالی که سالهای قبل فقط یک بار بود و بس!

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۷/۱۳
لوسی می

نظرات  (۳)

به به چه کدبانویی
نوش جون
پاسخ:
:)
سلامت باشی.
۱۴ مهر ۹۵ ، ۱۷:۵۴ نجمه خانم
نمیری بابا 
گوشتکوب برقی 

تو رب خوبه درست کنی گوجه هاشو خودت صاف کنی بعد بگی چنان خستگی ای به تنم موند که ...


البته خود منم باشم بدتراز تویم هااا ولی وقتی به مامانم فکر میکنم که فاصله سنی 3 تا بچه اولش باهم فقط سه سال بود!!!و هیچ چیز برقی ای وجود نداشت 
نمتونم در برابر این حرفها ساکت بمونم
:/
پاسخ:
خخخخ! الان با گوشتکوب میزنم دیگه.
الان که خستگی به تنم نمی مونه.
اون زمان که همه رو با پوست و دونه میریختم تو قابلمه تا بپزه بعد از صافی رد میکردم خستگی به تنم می موند.
الان قبل از طبخشون پوست میگیرم و دونه هاشم جدا میکنم میذارم بپزه. بعد که خودش به قدر کافی له شدن با گوشتکوب برقی میزنم
و اصلا هم خستگی نداره.
خیلی هم خوبه.
داشتم میگفتم که شما هم این روش دوم رو امتحان کنین و مثل وضعیت ناشیانه ی من، میوه ها رو به امید رد کردن از صافی با پوست و هسته تو قابلمه نریزین.
۱۸ مهر ۹۵ ، ۱۱:۳۸ مامان محمدمهدی
خب خداروشکر اصلا اهل لواشک نیستیم هیچکدوممون.البته من اگه باشه میخورم ولی نسبت بهش حرص و هوسی ندارم
:)
پاسخ:
من تا قبل از مادرشدنم به شدت ترشی خور و لواشک و تمبر هندی دوست بودم بعداز پسرک کمتر شد و بعد از گل پسر دیگه اصلا و ابدا!
اصلا نمیتونم به ترشی ها فکر کنم حتی!
لواشک رو هم بیشتر به خاطر پسرک و گل پسر درست میکنم و البته نجات میوه ها از اسراف.
هردوشون هم دوست دارن اونا هم نه حرص گونه اما هر از چندی که بهشون بدم دوست دارن و میخورن.