ماجراهای من و خودم!

این منم با همه ترکیباتش...

ماجراهای من و خودم!

این منم با همه ترکیباتش...

ماجراهای من و خودم!

یک عدد لوسی‌می هستم در جستجوی مهربانی :)

مستر بهم میگه تو شبیه لوسی‌می هستی!
برای همین اسمم اینه :)

+پسرکی هشت ساله،
و گل پسری پنج ساله دارم.

طبقه بندی موضوعی
کلمات کلیدی
بایگانی
پربیننده ترین مطالب

3361.

سه شنبه, ۲۷ مهر ۱۳۹۵، ۱۰:۵۲ ب.ظ

امروز رفتم لیموی تازه خریدم.

تصمیم دارم از حالا به بعد آبلیموی طبیعیِ خونگی مصرف کنیم.

و همچنین رفتم و یه شیشه ی خیلی کوچولوی آبلیمو و دو سه تا باکس برای نظم کمدها خریدم.


+کلا افتادیم رو دورِ مصرف مواد غذایی به صورت طبیعی. الحمدلله.

تصمیم دارم زردچوبه و دارچین و فلفل رو هم از حالا از عطاری ها بخرم خودم بکوبم.

+همینطوری روزنوشت!


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۷/۲۷
لوسی می

نظرات  (۱۰)

۲۸ مهر ۹۵ ، ۱۰:۵۳ مامان محمدمهدی
سلام
چه عالی آفرین فقط مراقب باش دیگه خیلی به خودت فشار نیاری که وظایف اصلیت هم بمونی
منم راجع آبلیمو سالهاست که طبیعیشو مصرف میکنم و اصلا آماده نمیخریم ولی 
پاسخ:
آره والا! فعلا که افتادم رو دور!
البته من یه شیشه کوچولو خریدم قراره هی اونو فقط پر کنم!
یعنی ذخیره سازی نمیکنم قراره هی لیمو تازه بخریم.
امروز نیم ساعت هم وقتمو نگرفت آب گرفتنش.
من هر چی یادم میاد آبغوره و آبلیمو رو خودمون میگرفتیم! !!
حتی تا یه برهه ای رب گوجه هم مامانم خودش میپخت ... که چون مث اون صنعتیا نمیشد بی خیال شد این یکی رو :)
پاسخ:
آفرین به شما.
ما هم رب طبیعی مصرف میکنیم. صنعتیش چیش بهتره؟! اصلا طعم طبیعی زمین تا آسمون با صنعتیش فرق داره و بهتره دیگه!
البته به گوجه ش بستگی داره. ما گوجه های ترش استفاده میکنیم و طعمش عالی میشه.
خب شما که سابقه دار هستین میشه بگی برای آبلیمو چه کار میکنین که تلخ نشه؟ آبلیموی من آخرش طعم تلخی داره. با اینکه خودم آب گرفتم و آب پوست و دونه ش توش نیست.
۲۸ مهر ۹۵ ، ۱۶:۰۶ ملکه بانو
لوسی می کدبانو
پاسخ:
ههه ههه! آره گفته بودم زیادی دارم کدبانو میشم!
صنعتی خوشمزه تره ^___^
ببین لیموها رو باید بذاری یه مدت خشک بشه پوستش. .. یا تو حیاط را جلو پنکه
پوستش که خشک بشه بعد ببری بیرون، جایی که هسته هاشو له نکنه دیگه تلخ نمیشه ^___^
ما چون مصرف آبلیمو مون بالاست میبریم بیرون ولی تلخ هم نمیشه :)
پاسخ:
خشک بشه؟ پوستش خشک بشه توش خشک نمیشه؟
چقدر باید بذارم یعنی؟
یعنی حد خشک شدنش باید چه قدر باشه؟ خب الان که افتاب نیست! تو سرما هم خشک میشه؟
بعد من نمیخوام ببرم بیرون! با این دستگاه های آب پرتقال گیری آبشو گرفتم اگر پوستش خشک بشه با این دستگاه ها میشه آب گرفت؟
حیاط را جلوی پنکه = حیاط یا جلوی پنکه :/

پاسخ:
:دی
اوکی!
یه ده درصد هم رو آیکیوی من حساب کن! :دی
:)
نه توش خشک نمیشه.
فک نکنم اونجوری دیگه بشه خودت آبشو بگیری... با دستگاه بگیری خوب میشه. ما اصلا با دست نمیگیریم.
پاسخ:
خب اون دستگاه ها برای حجم زیاد خوبه.
میگن اینطور آبلیموی خونگی رو هم باید تا یه ماه نهایتا دوماه مصرف کرد.
خب حجمش که زیاد بشه دیگه می مونه باز!
۲۸ مهر ۹۵ ، ۲۰:۲۹ مامان محمدمهدی
حالا منظور منم آبلیمو نبود کلا که اینکار راحته
فلفل و زردچوبه و ایضا باقی طبیعیات بود:)
پاسخ:
:))
آره دیگه نباید جوگیر شد.
فک کن یهو دیدی رب انار هم خودم درست کردم! یا زیتون پروریدم!خخخخ!
۲۸ مهر ۹۵ ، ۲۰:۳۰ مامان محمدمهدی
ها راستی ما یه دوست شیرازی داریم آبلیمو که میگیرن تو هر بطری یک عدد زیتون میندازن بمنظور کپک نزدن و تلخ نشدنش و ادعا میکنن که موثره
من خودم تجربه ش نکردم ولی خب ضرر نداره امتحانش واسه شوما
پاسخ:
زیتون شور؟ از همین کنسروها؟
باشه ممنون :)
پس بقیه ماههای سال بدون آبلیمو چیکار میکنید؟!!!!
ما که نگه میداریم!!
یه جوری لیمو میخریم که تا فصل لیموی سال بعد آبلیمو داشته باشیم!
پاسخ:
همیشه لیموی تازه هست تو بازار. ولی هی قیمتش گرون تر میشه.
من تصمیم دارم هی بخرم آبشو بگیرم.
وقتی میگن یه ماهه مصرف کنین دوازده ماه نگه داشتنش که اصلا خوب نیست!
چی بگم والا!
آخه فقط تو یه ماه خاص لیموها خوبه.... همیشه که خوب نیست!!
ما که کلا فقط لیموی جهرم میخریم اونم در حد چند هفته تو بازار هست...
فک نمیکنم مشکلی داشته باشه !!!
ما که نمردیم هنوز ^____^
پاسخ:
آره اینشم هست.
همیشه سلامت باشین الهی. :)