شنبه, ۸ آبان ۱۳۹۵، ۰۱:۵۸ ب.ظ
دیروز برای ناهار گوشت خورشتی گذاشته بودم بپزه که پلو و خورشت درست کنم
دیدم بچه ها زودتر از ساعت دو (تایم همیشگی ناهار) میان بیرون و بهتره که همون موقع غذا حاضر باشه.
برای همین کتلت (ایده آل ترین غذای سریع السیر خانوادگی ما) پختم
و گوشتها که پخت گذاشتم تو فریزر برای امروز.
این شد که ناهار امروزمون خیلی سریع و زودتر از همیشه سرو شد.
میخوام از حالا وقتی بچه ها ظهرها میخوابن،
مقدمات ناهار فردا رو آماده کنم.
۰
۰
۹۵/۰۸/۰۸
لوسی می
پاسخ:
عه! چرا گیج بشی؟
خب کتلت برای من نیم ساعت بیشتر طول نمیکشه!
یعنی ماکزیمم نیم ساعته!
سیب زمینی و پیاز رو که میریزم تو غذاساز.
نهایتا ده دقیقه ای مایه ی کتلت آماده ست.
پختنش هم که بیست دقیقه بیشتر زمان نمیخواد دیگه!
تازه اگه خیلی عجله داشته باشم دو تا تابه میذارم سه سوت میپزه!
دیروز یک و ربع شروع کردم.
ساعت دو سفره مون پهن بود با مخلفاتش.
تاحالا بارها ملتی که سرزده میان رو با کتلت به شام دعوت کردم!
هی گفتن نه ما میریم تا شام بپزین دیر وقت میشه و اینا و من گفتم شما تا جمع کنین خداحافظی کنین بخواین برین شام ما حاضره!
پاسخ:
سلامت باشین همچنین.
+چرا! بچه ها تو حموم بازی میکنن که حسابی گرمه! :)
پاسخ:
اونو گذاشتم پختنش رو ادامه بده و بعد که پخت گذاشتم تو فریزر برای ناهار امروز دیگه!
برای همین امروز ناهارمون سریعتر آماده شد.
بذار متن رو بخونم ببینم کجاش مشکل داره.
پاسخ:
قبل تر ها از دکتر بچه ها پرسیده بودم بچه ها غذای تا چه حد مونده رو میتونن بخورن.
گفت اگر از اول تو یخچال نگهداری بشه (ینی نذاری یه مدت بیرون بمونه) ماکزیمم تا بیست و چهار ساعت بعد.
مگر اینکه فریز کنی.
برای همین ترجیح دادم فریز باشه همون یک روز رو هم! که غذامون غذای مونده به حساب نیاد مثلا!
پاسخ:
راس میگی؟ چقدر زود آفرین.
حتما صبحونه هم زود میخورین.
ما ساعت هشت، هشت و نیم صبحانه میخوریم و ساعت دو ناهارمون حاضر میشه.
امروز ساعت یک ناهار آماده بود.
و خیلی بهتر بود. چون بچه ها بعدش زودترخوابیدند و احتمالا عصر هم زودتر بیدار شن و الی آخر.
پاسخ:
نه! داشتم خورش می پختم، تصمیمم عوض شد خورشه موند برای امروز!
پاسخ:
:)
این دومیه خیلی جالب بود!
بعد گشنه هستید اونقدر که بخواین ناهار بخورین؟ :دی
پاسخ:
من بعد نماز صبح میخوابم! اصلا نمیتونم بیدار بمونم! اصلا ها! حتی یه لحظه!
و بعد با پسرک بیدار میشم! یعنی پسرک منو بیدار میکنه. :دی
بعد از خوابیدن بچه ها هم که اگر بخوام گوشت بذارم باید دو سه ساعت بیدار بمونم که بپزه! :|
شدنیه یعنی؟!
پاسخ:
آفرین. سوپاپ زودپز من خراب شده! :(
این بهترین روشه کلا.
چه جالب :)
پاسخ:
شما هم با سیب زمینی پخته می پزین؟
من تو پاسخ به کامنت صبا جان گفتم که کتلت رو چطوری می پزم. اما اون بخش داخل پرانتز که سلیقه ایه رو هم میگم من مقداری رب گوجه، جعفری خشک و فلفل و زردچوبه هم میریزم توش. گاهی اگر پونه داشته باشم پونه خشک هم میریزم.
من با سیب زمینی خام درست میکنم اما صبا جان هم گفتن با سیب زمینی پخته می پزن!
پاسخ:
سلام.
قربون شما.
چرا! قبلش هم فریز بود. البته من گوشت رو کلا دو هفته بیشتر فریز نمیکنم.
یعنی گوشت به اندازه ی دو هفته مون میخریم و تا ده روز یا دو هفته بعدش تموم میشه.
معمولا تازه مصرف میکنیم (در حد همین دو هفته تازه!)
اره تصمیم شما کاملا به جاست ترجیح منم همینه.
اما از بس که گل پسر موقع غذا همه ش در حال بغل خواستن و غر زدن و گریه کردنه و منو هم بعضا عصبی میکنه ترجیح میدم خودم و او رو عذاب ندم.
وگرنه منم تا به حال هیچ دوره ای شب قبل غذا نپختم برای فرداش!
آرههه من واقعا خدا رو شکرمیکنم. اگر نخوابه رسما با یک مادر عصبی سر و کار خواهد داشت! به نفعشه که بخوابه! :دی
پاسخ:
سلام. متشکر از شما.
البته من نمیدونم چرا فکر کردید که تو کتلت ما گوشت نیست! :دی
بله اگر توش گوشت چرخ کرده نریزیم میشه کوکو سیب زمینی که هم با سیب زمینی پخته میشه درست کرد و هم با خام و من هم بیشتر با پخته درست میکنم و نه شوید که مقداری پونه و نعنای خشک میریزم :)
ولی کتلت ما با سیب زمینی پخته نیست! ما سیب زمینی خام، و پیاز رو رنده میکنیم یا چرخ میکنیم یا تو غذاساز میریزیم و با گوشت چرخ کرده و تخم مرغ و آرد نخودچی (و با یه سری چیزهای دیگه که سلیقه ایه!) درست میکنیم و اسمشم میذاریم کتلت! این کتلته دیگه! :)
شامی هم تا به حال نپختم! :)
ولی اسمش رو زیاد شنیدم و یادم نمیاد خورده باشم جایی!
متشکرم.
پاسخ:
خب من تا به حال کتلت با سیب زمینی پخته درست نکردم! اما به نظرم میاد که همینطوری باشه که میگین.
چون قطعا شل تر خواهد شد. سیب زمینی پخته سفت میکنه مایه رو.
پاسخ:
خب بگو چیا توش میریزی :)
پاسخ:
آهااا! خب گوشت که دیگه چرخ شده لازم نیست بریزیم تو غذاساز. بعد که در بیارم سیب زمینی و پیاز رو با گوشت مخلوط میکنم.
آره دیگه خیییییییییییییلی سریعتره! اصلا نمیتونم تصور کنم که بخوام یه ساعت قبلش هم سیب زمینی بپزم!
به به! افرین به این دلیل مادرشوهر پسندانه :) آفرین آفرین. :))
حتما امتحان میکنم :) گوشت چرخ کرده رو می پزن بعد با لپه و سیب زمینی پخته و پیاز خام چرخ میکنن؟ یا گوشت معمولی گوسفند؟
پاسخ:
آره به نظر منم میاد که خیلی فرق کنن. حتما یه بار امتحان میکنم :)
متشکر از آموزشها :)
واقعا!
از حالا پستهای آشپزی بیشتری میذارم! :دی
پاسخ:
صبا خانم با شما هستن!
پاسخ:
:))
خیلی ممنونم.
چه جالب منم گوشت کوبیده رو همینطوری میکنم! البته مخصوص مستر چون مستر اینطوری بیشتر دوست داره و ترجیحش اینه که ما وقتهایی آبگوشت بخوریم که ایشون نیست!
منم امیدوارم مدیون شامی نشده باشی و یه وقت خدا نکرده جایی کم نذاشته باشی :))
پاسخ:
:)
پس آره مطمئنم کتلت هات خیلی خوشمزه میشه :)