3999.
پنجشنبه, ۱۸ خرداد ۱۳۹۶، ۰۱:۴۷ ب.ظ
رفقای جان که همیشه کمک و راهنما بودین،
آیا کسی هست که جامبو شلز درست کرده باشه؟
میخوام ببینم فوت کوزه گری یا نکته ی کنکوری ای نداره؟
همون ماکارونی خودمونه که میریزیم تو جامبو؟
من الان چند جا طرز تهیه شو نگاه کردم،
همه جا گفته بودن که بعد از ریختن مواد توی جامبو شلزها،
یه کم هم پنیر پیتزا توش میریزیم میذاریم تو فر در حدی که پنیرها آب بشه.
سوال من اینه که آیا در این صورت خود جامبوها خشک نمیشن؟!
+یه روش دیگه هم بود که جامبوها رو آماده کنی رو کل ظرفت رو پنیر پیتزا بریزی.
یعنی ظاهر خارجیش مثل لازانیا میشه.
که اون به نظرم منطقی تره که جامبوها نرم بمونن، اما خب ظاهرش مثل اولی شکیل نیست.
کسی تجربه ای داره لطفا؟!
۹۶/۰۳/۱۸