ماجراهای من و خودم!

این منم با همه ترکیباتش...

ماجراهای من و خودم!

این منم با همه ترکیباتش...

ماجراهای من و خودم!

یک عدد لوسی‌می هستم در جستجوی مهربانی :)

مستر بهم میگه تو شبیه لوسی‌می هستی!
برای همین اسمم اینه :)

+پسرکی هشت ساله،
و گل پسری پنج ساله دارم.

طبقه بندی موضوعی
کلمات کلیدی
بایگانی
پربیننده ترین مطالب

3910.

شنبه, ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۶، ۰۴:۱۰ ب.ظ

اگر هندوانه ای که خریدین شیرین از آب در نیاد

باهاش چه کار میکنین؟!

ما برای شما برنامه ی ویژه ای داریم! :دی

کل هندوانه رو بریزید تو مخلوط کن،

یه مقدار شکر و نصف لیوان هم گلاب بهش اضافه کنید،

و بعد مخلوط کن رو با جاش بذارین تو فریزر.

هر یک ساعت در بیارین یه هم بزنین دوباره بذارین تو فریزر.

وقتی تگری شد، نوش جان کنین.

:)




+پیشنهاد ما اینه که تخمهاش رو هم دور نریزید و بخورید!

هم راحت تره چون جدا کردن تخم ها برای تهیه ی این نوشیدنی کار سختیه،

هم اینکه میگن تخم هندوانه یکی از انواع نادر خانواده ی ویتامین ب رو داره.

بهتره بخورینش!

+خودم میدونم خیلیهاتون بلد بودین! :)

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۰۲/۱۶
لوسی می

نظرات  (۸)

پوستش رو مربا کن 
هم خیلی شیکه 
هم خیلی خوشمزه 
پاسخ:
دوست ندارم!
خیلی شنیدم اما نه دوست دارم(حس خوبی بهم نمیده)
و نه وقتشو دارم،
و نه کمبود مربا دارم!
:دی
شما که بلدی به ملت اول اول بگی 
منم اینجا اول شدم 

پاسخ:
:O
اول اول بگم؟؟! :|
+اول!
یعنی "پلاسِ اولی که نوشتم همینی بود که شما فرمودید!"
:|


+ممنونم ازت :*
شما خیلی جاها اول شدی خدایی:)
این قسمت با مخلوط کن گذاشتنش خیلی خوب بود:)
با قاشق هم زدنش سخته
تخم هندوانه رو هم چشم، ممنون:))
پاسخ:
اگر تو فریزرتون جا بشه.
اگر نشد هندوانه ها رو قبل از ریختن تو مخلوط کن تگری کن! :)
متشکر
پاسخ:
قربونت :*
قسمت آخرش زحمت زیادی داره (گذاشتن مخلوط کن تو فریزر)
میشه به جای این کار هندوانه رو قبلش گذاشت تو فریزر و بعد در مخلوط کن قرار داد. تبدیل به فالوده میشه

ما با موزهایی که رو دستمون میمونه هم این کارو میکنیم. پوست میگیریم داخل کیسه فریز میذاریم، و فریز و تبدیل به شیر موز میکنیم.

پاسخ:
آره بستگی به فریزرتون داره که جا داشته باشه یا نه!
میشه این کار رو کرد اما هندوانه ی یخ زده راحت تو مخلوط کن مخلوط نمیشه. من قبلا اون مدلی درست میکردم این مدلی راحت تره.
آره منم از موزها چنین استفاده ی بهینه ای میکنم :)
من اسکرین شات گرفتم اگه برامون پیش اومد
جالب بود :) ممنون
پاسخ:
:)
ایول واقعا! یعنی اینقدر نادره که هندوانه هاتون رسیده از آب در نیاد؟!
احسنت! :)
البته با هندوانه ی رسیده هم خوشمزه میشه. شکرش کمتر میشه :)
خخخخ نه نادر نیست ولی ما میخوریم خیلی حساس نیستیم به این موضوع :))
پاسخ:
:))
۱۷ ارديبهشت ۹۶ ، ۲۰:۱۷ مامان محمدمهدی
اتفاقا من بلد نبودم
ولی اینیرو که توضیح دادی رو هم نفهمیدم چطوری میگی:)))
پاسخ:
:))
هندوانه رو بریز تو مخلوط کن دیگه! با شکر و گلاب. همین! با مخلوط کن هم بزنین بخورین!
گفتم اگر میخوای تگری و یخ زده بشه، میتونی هندوانه رو تیکه تیکه کنی بذاری تو فریزر یخ که زد بعد بریزی تو مخلوط کن و با شکر و گلاب قاطی کنی.
یا روش دوم اینکه اگر فریزرت جا داره، بعد از هم زدن هندوانه و شکر و گلاب با مخلوط کن بذارش تو فریزر. یخ میزنه دیگه! یه کم که یخی شد دوباره بذار رو دستگاه هم بزن. اینطوری خیلی نوشیدنیِ دلچسبِ تابستونی ای میشه :)
برای بعد از افطار هم خدایی عالیه.